понеділок, 26 серпня 2024 р.

«Організаційний розвиток громадських організацій. Основи проєктного менеджменту. Написання грантових заявок» - навчання для Херсонських громад

    

Тренінг з теми «Організаційний розвиток громадських організацій. Основи  проєктного менеджменту. Написання грантових заявок»  було проведено в онлайн-форматі 20 серпня 2024 року.  На навчання були запрошені члени Громадської ради з відновлення Тягинської громади, члени Діалогової групи  з відновлення Бериславської  громади, представники військової адміністрації Калинівської громади Херсонської області. 

середа, 14 серпня 2024 р.

Допомога громадам Херсонської області у впровадженні механізмів громадської участі заради відновлення

В  серпні 2024 року на Херсонщині  розпочинається новий проект «Допомога громадам Херсонської області у впровадженні механізмів громадської участі заради відновлення», який принесе нові досягнення в процесах відновлення Бериславській та Тягинській  громадам, а Калинівську громаду вперше залучить до  демократії участі в плануванні відновлення. Проект реалізують експерти  громадської організації «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень» у партнерстві з владою та активістами обраних громад.